12 senaste onlinejobb hemifrån utan investeringar. Tjäna 1000+ dagligen

De flesta onlinejobb är mycket enkla och alla med grundläggande kunskaper om internet och engelska kan göra det.

Ibotta matchar föremålen du köpte till rabatterna och ger dig kontanter. Online-handledarejobb är nu ett populärt sätt att arbeta hemifrån och tjäna bra inkomst. Den "Disney Vault" hemliga kredit: Mikrojobb betyder helt enkelt små jobb (eller uppgifter) som tar några sekunder eller några minuter att slutföra. Registrera dig för onlinehandledningssidor som Chegg eller Tutor, där du kan börja söka efter spelningar. Du kan undersöka krav på franchising för Five Guys (eller vad din favoritbutik eller restaurang faktiskt är) och öppna din helt egen plats. Startlön är kr12 per timme.

Här är några riktlinjer för att komma igång: När du väl har fått barn, befinner sig många föräldrar i fällan att behöva arbeta men vill stanna hemma med sina barn. Registrera dig här för Microjobb och alla andra jobb. Tidsåtagandet och lönesatsen för varje HIT kan variera avsevärt - de flesta kräver inga speciella färdigheter. Läs mer om att sälja begagnade telefoner.

15. Arbeta på en marknad eller festival
Läs mer om hur du kommer igång med Amazon Flex, UberEats och Instacart.

Ett funktionellt självhanteringssystem. Du börjar med att lista dina spelningar, som du passar in i en av deras många kategorier, och kan genast börja sälja. Du är fri att fokusera på undervisning eftersom tjänsten hanterar schemaläggning, marknadsföring, betalningar och så vidare. Vid många kennlar kan de vara inlåsta i en bur hela tiden. I så fall finner många företag att skapa "virtuella" callcenter är ett kostnadseffektivt sätt att inte bara anställa människor utan tillhandahålla den kundtjänst de behöver. Ett av de enklaste sätten att starta är att använda en webbplats som Rover. Tjäna kr5 för varje test. Överväg att inrätta ett separat sparkonto och lägga in en viss procentandel från varje lönecheck för att gå mot kvartalsvisa skattebetalningar.

För mig fann jag att folk ville höra om hur man förvandlar sin sidostyrning till en lönsam, heltidsverksamhet. Det är viktigt att ha kunskap om de olika sociala medieplattformarna, och du kommer att behöva stora organisatoriska och kommunikationsfärdigheter. Så länge du tycker om att skriva och är villig att lära dig kan denna spelning tjäna pengar. Och det kan läras från alla gemensamma rum i ditt hus. Du kan skapa videor själv, marknadsföra dem och sedan tjäna pengar på dem via Google Adsense.

Dessa är inte "spelningar" i den meningen att du arbetar några timmar och sedan måste hitta en annan spelning.

Lär En Online-kurs

Du kan fortfarande låsa upp högre intäkter genom utbildning utan att gå den traditionella collegevägen. Koppla ihop det med Amazon, en perfekt plattform att sälja din e-bok på, och du kan titta på att tjäna pengar genom att skriva. Att hitta legitima jobb online för författare kan vara svårt.

Här är mina favoritwebbplatser som erbjuder onlinekurser:

Sälj Kuponger Online

50 bonus efter att du har slutfört registreringsprocessen; det är inte enormt, men det är en början. Du tar en procentandel av deras vinster när varor säljer. Du kommer att bli förvånad över dina förmågor när du fokuserar på dig själv. Du hittar massor av möjligheter att anställas för både online- och personliga positioner. Clark registrerade sig som förare för båda tjänsterna för några år sedan för att prova dem. Om du har drömmar om att sälja din egen bok, gör Amazon det enkelt att själv publicera din Kindle eBook gratis. I båda fallen kan du ställa in din tillgänglighet baserat på ditt schema. Om du bara letar efter ett grundläggande datainmatningsjobb kan du förvänta dig mellan 13.

Det kan vara i form av en broschyr, en portfölj, ett försäljningsbrev eller alla tre. Efter att du har slutfört din kontoregistrering kommer Acorns att sätta in kr5 på ditt konto för att hjälpa dig komma igång. Det finns goda chanser att du behöver ett tillstånd, men att få en är vanligtvis en formalitet och kräver sällan en betydande finansiell investering. Detta kräver vanligtvis ett hem med en trädgård, men om du har drivkraften och önskan kan du förmodligen få allt att fungera. Jag har fått cash-back-erbjudanden så mycket som 35%.

Läs vår analys av ett dussin undersökning webbplatser för att ta reda på vilken som är bäst lämpad för dig. Målet är naturligtvis att förvandla dina investeringar till en passiv inkomstström som kommer att betala dig för resten av ditt liv. Hur mycket får grafiska designers? Korrekturläsare kan enkelt tjäna kr2 000 +/månad att arbeta hemifrån eller var som helst för den delen. Du kan se hela listan och bestämma vilket onlinejobb som passar dig. Varje recension tar cirka 20 minuter och sätter dig 10 (6 kr). Så här startar du ett antik restaureringsföretag.

Att falla i en bedrägeri är en total bummer.

Medicinsk Transkriptionist

Det finns många evenemang som behöver DJ: er: Swagbucks kommer att betala mikrobelopp för berättigade sökningar som du genomför med deras sökmotor. Även om det kanske inte verkar så mycket, kan det snabbt lägga till sig och det finns gott om exempel på att människor lever riktigt bra från sajten. Jag tjänar över 40 000 dollar i månaden via min blogg.

Detta kan inkludera schemaläggning av alla inlägg på sociala medier, körning av tävlingar, skapa annonskampanjer och mycket mer, vilket enkelt kan göras med sociala mediehanteringsverktyg som Sendible, Hootsuite eller till och med dessa Instagram schemaläggare. Några av dessa webbplatser inkluderar: Gå för husdjur som sitter vid din plats. Välj en nisch och skapa en leverantörswebbplats för den. Om du har en garderob full av kläder som du inte har använt på länge, hyr ut dem. Två platser att börja ansluta till klienter är Outsourcely och Time Etc.

  • Men två webbplatser, Udemy och Skillshare, ger nu tillgång till en publik av människor som är angelägna om att lära sig om nästan allt under solen.
  • De flesta föräldrar betalar mer än gärna för en extra uppsättning ögon på barnens skrivande.

SEO-konsult

Det är hur mycket du kan tjäna med Lyft, en tjänst som eliminerar behovet av att använda taxibilar. Många populära e-böcker är mindre än 50 sidor. 2019 tjänade Caitlin Pyle över 43 000 dollar genom att arbeta som frilansande korrekturläsare… på sin fritid. Du måste ha fem till sju års erfarenhet av försäljning för att kunna övervägas. För varje jobböppning kan det finnas hundratals eller tusentals sökande. Du måste hålla böckerna i gott skick och du måste kunna hitta dem när någon vill ha dem. Detta varierar betydligt men se exakt hur denna mamma till tre tjänade kr350 000 på ett år. Elance har tusentals jobblistor tillgängliga för frilansförfattare.

På samma sätt kan du drabbas av betydande förluster om du inte tar det på allvar. 2019 var den genomsnittliga veckoprisen för ett barn i daghem 211 dollar. Kreativa produktfotograferingar, inredningsfotografering, porträttfotografering, till och med matfotografering kan göras från ditt eget hem - eller om du känner för att komma ut ur huset, kramar familj och bröllopsfotografering verkligen kontant. Kolla in Holly's Writing Course här. Och det bästa med freelancing är att du kan arbeta för kunder i Storbritannien och runt om i världen med bara en internetanslutning hemifrån till dina egna timmar och samtidigt utveckla värdefulla färdigheter. Så här fungerar det:

29 Musikalisk prestanda Om du kan spela ett musikaliskt (speciellt orkestralt) instrument till en tillräckligt hög standard, känner till några val av solostycken och se presentabelt, sprida ordet lokalt - bröllop och andra formella funktioner kan vara en lukrativ källa för prestationsinkomster.

Växa Och Sälja Din Egen Produktion

Du kan göra lite konsultarbete online, från ditt eget hem. Du kan hyra ut hela ditt hem för att vara värd för gäster för en kortvarig vistelse. Du kan ladda ner hela paketet under nästa 5 minuter och börja tjäna pengar på dessa onlinejobb. Jag vill starta en blogg, men jag vet inte var jag ska börja. De flesta sociala mediekanaler låter dig lägga till "köp" -knappar på dina sidor, så att dina följare enkelt kan klicka igenom till din webbplats och göra ett köp.

Beroende på hur ofta du hyr din bil kan du tjäna en trevlig summa pengar! Jag gör 5x så mycket som jag brukade som heltidsingenjör och jag är hemma och arbetar mamma. När du är online får du dirigerade samtal direkt till ditt hus!

På samma sätt kanske jag inte överlever en dag med att göra något du skulle vara bra på. Kolla in Meredith Helms användbara artikel om företag som kommer att betala dig till mystery shop. Andra har ett fast schema.

Ladda Ner Nya Telefonappar

De kan också donera dina artiklar om de inte säljs inom en viss tid. Människor över hela världen vill lära sig engelska, och det bästa sättet att lära dem är online. Vet att mer schemaläggningsfrihet och flexibilitet och mindre ledningstillsyn kan innebära lägre lön eller inga fördelar. Registrera dig nu gratis och börja tjäna på dina egna sökningar!

Datainmatning

Inte en dålig spelning! Detta jobb passar någon som vill tjäna extra pengar. Här är en lista över webbplatser som betalar kr50 och högre för unika artiklar och blogginlägg.

Det är också lätt att utbetala.
Delta i kliniska prövningar
Om du är stark på att skapa digitala bilder (som den vi har använt för den här artikeln) kan du också överväga att sälja ditt arbete.

Cyber ​​Crafter

Webbplatser, bloggar och företag behöver människor att skriva för dem och de är villiga att betala. För att detta ska fungera måste du dock inte bara skapa en kvalitetsprodukt utan du måste veta hur du marknadsför den. Jag fick 43 bara för att köpa saker jag ändå skulle köpa. När du registrerar dig online får du e-postmeddelanden med undersökningar som hjälper dig att kvalificera dig för betalda fokusgrupper med Focus Pointe Global. Swagbucks har betalat mer än 338 miljoner dollar till sina medlemmar. Fiverr är en av de bästa webbplatserna för att få snabba spelningar, och här är 33 platser till för att hitta dem. För mig fann jag att folk ville höra om hur man förvandlar sin sidostyrning till en lönsam, heltidsverksamhet. Planerna börjar på kr0 per månad, och det dyraste paketet som är tillgängligt är bara kr25 per månad.

Ett annat sätt att tjäna pengar på sidan är genom att donera plasma som används för att skapa livräddande mediciner runt om i världen.

Det finns en annan affärsmöjlighet. Här är några gratisappar som betalar dig bara för att använda dem. Bättre ännu, ta inte bara det från oss - se hur andra bloggare tjänar över kr100 000 per månad från sin blogg också. Kunsumenter som tittade på denna vara tittade också på. En riktning du kan välja att gå i är att först förstå grundläggande autonomi och medicinsk terminologi. Många yrkesmän vill att någon ska hjälpa till med att organisera sina affärer och personliga affärer.

Du behöver inte själv navigera i vattnet i jobb-hemifrån.

Sälj Dina Foton

När det gäller arbete hemifrån kan den här vara ganska söt. Till exempel vet Ben och jag mycket om att driva Facebook-kampanjer, så vi kontaktade ägaren till vårt gym om han skulle låta oss utforma några kampanjer för honom. Högskolan kan lära sig kritiskt tänkande, och hjälpa dig att lyckas med olika yrken. Nybörjare inom detta område bör spendera lite tid på att lära sig de nödvändiga programmeringsspråken, bygga sina egna webbplatser och erbjuda sig att göra lite pro bono-arbete för att skapa en professionell portfölj som lockar betalande kunder. Kanske har du en sak för logotyper eller fraser som resonerar med människor? Det är möjligt att arbeta var som helst med studenter på många nivåer, börja i medelåldersåldern och sträcka sig genom college. Du kanske är lite äldre och inte kan engagera dig i ett heltidsarbete. Bureau of Labor Statistics tjänade frilansförfattare i genomsnitt 97 300 USD per år (eller 46 dollar).

Betalas för att söka på webben
Om så är fallet är det bra att se några sido-spelningar om en övergång till egenföretagande är vettig.

Meal Prep Services

Detta är det perfekta jobbet hemifrån om du har kunskapen, eftersom dina kunskaper är oerhört efterfrågade från alla människor som inte gör det. Det rekommenderas inte riktigt att försöka tjäna mycket pengar eller investera massor av tid i. Du kan välja det jobb som intresserar dig, från att korrigera text till att delta i undersökningar online och sedan slutföra arbetet när det är bekvämt för dig. Produktöversikt, välj "OK" för att tillåta Verizon Media och våra partners att använda dina data, eller "Hantera alternativ" för att granska våra partners och dina val. Tänk på något som att hyra ut en fastighet, hyra ut föremål eller till och med investera. Denna organisation tillhandahåller gratiskurser där du kommer att bygga appar och program i verkligheten, vilket ger dig erfarenhet och mycket att lägga till ditt CV. Om du gillar den här typen av arbete kan du överväga att starta en Etsy-butik.

  • Ännu viktigare var att jag också nämnde inte de tusentals människor som har haft framgång i mer måttlig skala - alla människor som gick från att leva lönecheck till lönecheck på ett jobb de hatade till att stödja sina familjer genom att äga ett företag.
  • Ditt sido-rörelse kan förvandlas till din heltidsverksamhet.

Flexibla Fjärrjobb

Min handledning gör det mycket enkelt att starta en blogg. Kolla in hur du börjar investera för nybörjare, med tillstånd av DollarSprout. När du har bestämt vilken typ av produkt du ska sälja måste du bestämma var du ska sälja dem. Du kan ange numret på artikelns streckkod [i deras värderingsmotor] och de ger dig ett omedelbart erbjudande. För vissa kundtjänstjobb kan det krävas en gymnasieexamen eller en viss högskola. Men fler platser tycker att det är kostnadseffektivt att lägga ut detta till personer som arbetar hemma. Det finns massor av gjutbyråer som ger villiga extra. Det finns faktiskt många typer av webbplatser som är medlemmarsidor från start, ingen blogg i sikte.

Människor älskar allt från receptvideor till söta djur till kvisande poppar (tydligen), och till och med nyhetsställen producerar korta, textade videor.

Älskar hundar, men inte redo att få en av dina egna? Tänk på en REIT som en fond för investeringar i fastigheter. Här är hans råd om att hitta rätt produkter. Det är inte alltid lätt att ta reda på om ett företag är legitimt, särskilt när vissa är professionella bedragare. Om du har en förmåga att skriva artiklar om olika ämnen är detta åt dig. Kolla sedan in Teespring! Betalningar görs via SEPA eller Paypal, ditt val.

Börja bygga din portfölj, ladda konkurrenskraftiga priser och tjäna extra pengar på att utforma logotyper.

Försök lägga till sökordet "telecommute" eller "work from home" till dina försäljningssökningar. Registrera dig som värd för att tjäna deg genom att laga mat och servera måltider till gästerna i ditt hem. Det började med att folk gjorde spelningar för bara kr5, därav namnet, men du är inte längre begränsad till att debitera bara kr5 per jobb. Om du har en tydlig röst, oaccenterad och lätt att förstå, har du den perfekta färdigheten för röstspel. Webbplatser pumpar alltid ut nytt, nytt innehåll för sina läsare, och de letar alltid efter författare! Du kan ansöka om att undervisa via VIPKID här. Om du har expertis inom ett visst område, paketera dina kunskaper i en onlinekurs och sälj den. Det första du vet om medicinsk transkription är att det krävs en certifiering, som du kan få genom ett företag som CareerStep.

Under min gymnasiet var jag en ganska anständig golfare (ungefär 2-3 handikapp, för er andra golfare där ute).