Topp 30 Företag Som Anställer Deltidsjobb Från Hemmet

Jobb för datainmatning
Du kan ansluta med klienter för nästan alla onlineuppgifter inklusive frilansskrivning, grafisk design, datainmatning, kundservice, datorkodning, översättning och juridiska tjänster.

Sedan 2019 har organisationen tillhandahållit kurser och program i engelska för kinesiska studenter. Westat är ett marknadsundersökningsföretag som anställer telefon- och fältdatainsamlare på deltid och heltid. Personliga t-shirts, kläder och hushållsartiklar är ett sätt vi kan uttrycka vår egen personliga unikhet. Du kan ringa samtal, ställa möten, schemalägga en boktur. Jobb som ber dig lägga upp annonser online, saker kuvert eller montera produkter och hantverk från ditt hem är troligtvis bedrägerier. Du kan äntligen använda de färdigheter du lärde dig på college!

Betalningar sker via banköverföring eller så kan du få pengar att spendera på Amazon istället. Det förklarar vem som är utklippt för det, vad du kan tjäna och mer användbara detaljer. Google är den största arbetsgivaren för dessa typer av jobb, men det finns flera legitima företag som anställer utvärderare av sökmotorer regelbundet också. Men ju mer du stressar med det här jobbet, desto mer kan du tjäna. ACD Direct anställer agenter hemma för att ringa inkommande och utgående samtal. Onlinelärarjobb kan hittas på ett antal olika webbplatser på nätet. Intjäningspotentialen är lägre än kr100 000 per år.

Webbplatsen annonserar för närvarande lön till kr22 per timme.

Jobbsökningssidan Glassdoor framhäver att telemedicin, en bransch som gör det möjligt för läkare att kommunicera med patienter på distans, förväntas växa 19% mellan 2019 och 2025. Med tanke på detta passar dessa jobb inte alltid bra för mödrar och fäder som bor hemma. FlexJobs är absolut där du vill vara om du är engagerad i att hitta ett jobb-hem-jobb. Jag har också fyra företag som anställer tillsammans med ett hemarbete om framgångshistoria om att transkribera i min artikel om How to Work from Home Transcribing.

Det fantastiska är att du kan göra detta frilans eller anställa med ett webbdesignföretag. Om du kan bevisa din expertis inom något område, kvalificerar du dig som expert. Att designa t-shirts tar en speciell blandning av design, kreativitet, originalitet och trendkunskap. Om du vill veta mer om att starta ett telefonfallsföretag, kolla in mina tips här. 10 per ljudminutt. Om det är dig, bör du överväga att bli en tränare.

Måste ha en kandidatexamen. ”En viktig avhämtning från vår forskning är att om en arbetsinställning är mogen för fjärrarbete - det vill säga jobbet är ganska oberoende och den anställde vet hur man gör sitt jobb bra - kan implementering av arbete från var som helst gynna både företaget och den anställda, ”skrev forskarna. Som du kan förvänta dig hjälper Facebook-marknadsförare företag att säkra fler kunder och generera mer försäljning. Så om du har stor uppmärksamhet på detaljer eller en bakgrund i kvalitetssäkring kan du prova dig som frilansbetatestare och tjäna så mycket som kr10 för varje fel du identifierar eller projekt du slutför. Detta företag har många legitima arbeten hemifrån som passar alla. Marknadsvärde: david mot goliath, det finns inget säkert på kryptomarknaden, men det är en beprövad strategi som du alltid bör överväga. Först skärmar Flexjobs arbetsgivarna åt dig så att du har de bästa matchningarna. Det finns också interaktiva träningspass som även rutinerade programmerare kan ta för att förbättra och lära sig nya kodningsförmågor.

Blå sebra-inställning
Det är där personliga kockar kommer in.

Arbeta Hemifrån: Virtuella Assistenter

Lycka till med din jobbjakt! I likhet med ovanstående är det inte lätt att starta ett företag som säljer saker utan ett bra jobb hemifrån. Din inkomstpotential begränsas vanligtvis endast av den typ av arbete du utför, hur mycket du kan göra och antalet klienter du har. Hyr dina saker, jag skannade i min Amazon-säljare-app och insåg att det var värt cirka 150 dollar. Generellt sett kommer de bästa jobben ofta till följd av kundreferenser och från muntliga ord. Naturligtvis är det första alternativet bättre om du behöver pengar snabbare eftersom bloggning från grunden inte gör dig rik över en natt. De dokument du behöver arbeta med kommer att vara relaterade till medicinska, biovetenskapliga, tekniska och tekniska områden. Frilansare kan få betalt varje timme eller per post.

Det finns platser som du kan registrera dig som kommer att betala dig för att skriva recensioner - som varierar från att lämna recensioner på andra webbplatser till att ta en undersökning om ett varumärke och granska deras produkt - men hur som helst, ett arbete hemifrån att skriva recensioner är en enkel sätt att tjäna ett snabbt pengar. Läs mer om det här jobbet här. Den nationella medianlönen för denna karriär var 46 120 USD 2019, även om de bästa 10% av arbetarna tjänade i genomsnitt 83 0010 dollar. Det är bra för människor som vill förlänga sitt arbetsliv men utan den dagliga pendlingen. Om du älskar att undervisa kan du lära många ämnen med detta företag. Företag behöver nya kundledningar och du kan tjäna premiumlön om du vet hur man använder saker som mikrotargeting för att leverera annonser till just rätt publik. Vi har alla haft våra upp- och nedgångar. De anställer bara i USA, och lönen är kr10 per timme.

Lär dig musiklektioner

Redigering Och Korrekturläsning

Här är sex högt betalande jobb. Du behöver minst 2 års erfarenhet av teknisk felsökning - det kan vara antingen via telefon eller ansikte mot ansikte. Bli en virtuell agent direkt; få en procentandel av alla svar som accepteras. Du kan tjäna ett stort lönecheck utan att lämna soffan. Du måste också ha en Facebook-profil för att bli handledare.

Om du bara letar efter ett grundläggande datainmatningsjobb kan du förvänta dig mellan 13. Om inget av dessa alternativ låter som något du skulle vara intresserad av, har vi en lista över de bästa sidostyrorna för att börja generera inkomst. Förutom sina egna bloggar letar många bloggare efter online-jobb. Betalningar görs två gånger per månad. Om du vill ha en mer stabil inkomstström kan du tillhandahålla en tjänst för att skapa anpassade måltider med träningsprogram och tjäna cirka kr100/månad per klient. Det är ett legitimt jobb-från-hem-jobb, men att tjäna pengar på en blogg är inte så lätt som det verkar. Du skulle tänka, hur svårt det kan vara?

Lektionsplanerna och kursmaterialet tillhandahålls.

Arbeta hemifrån: Bli en hemmafru

Låt oss rocka denna dröm. Det finns också möjligheter att arbeta i realtidstolkning. Exakt (och snabbt!)

De anställer endast i USA. Frilansskrivning ger en stabilare inkomstström än att blogga, och det är lättare att börja tjäna pengar snabbt - vilket gör det till ett utmärkt sätt att komplettera din inkomst när du växer din egen blogg. Virtuella assistenter ökar i popularitet, vilket innebär att mycket organiserade och initiativtagande individer kan tjäna ett gott hemma med denna karriär. Creative Live, som grundades av den världsberömda fotografen Chase Jarvis, erbjuder gratis dagliga klasser om fotografering, konst, design och mer. När jag började läsa andra bloggar med personlig ekonomi skulle jag snubbla över artiklar om att arbeta hemifrån.

En av de fantastiska sakerna med U-Haul är att det kommer att anställa kundservicepersonal så unga som 16 år, förutsatt att de har yrkesmässiga färdigheter för att vara en bra kundtjänst. Den digitala världen går på innehåll. Gengo - Läs Gengo Review - Öppet över hela världen. För att möta den växande efterfrågan erbjuder många företag nu avlägsna jobb inom ett växande antal områden, från teknik till och med medicin.

Du bör registrera dig för mer än ett program och acceptera så många uppdrag som ditt schema kan hantera.

Sälj Kalligrafi

Detta är ett vanligt jobb för företag att lägga ut, men rättvis varning: 00 per ljud minut (eller kr60 per ljud timme), är det viktigt att komma ihåg att din faktiska timpris inte kommer att räkna ut till det beloppet. Fler resurser, bli snabb-snabb-schema blir bara en person rik:. Sökande måste ha ett års undervisning, coaching, mentorskap eller handledning, samt en kandidatexamen. Tänk stort på den här: Löner under detta är outliers. Senior software engineer är vanligtvis ansvariga för att utveckla, designa och driva program, övervaka relaterade projekt, hantera ett team av programvaruingenjörer, felsöka tekniska problem och felsöka programvara. Det anställer kompetent frilansuppsats och återupptar författare. Pitch to prospects listade på Jobboards - kliar du för att hitta ett kvalitetsarbete hemifrån?

För vissa människor är det den bästa delen. Återigen kan du erbjuda dina tjänster på Care. Du måste ha en lägsta skrivhastighet på 60wpm, och de använder endast i USA. Det finns dussintals jobb för datainmatning online.

Hur du får betalt för att göra undersökningar online: Det bästa med arbete hemifrån är att de kan vara lukrativa som du vill att de ska vara. Men nyckeln är att identifiera din mest lönsamma kompetensuppsättning. Munchery är för närvarande bara i New York, NY och erbjuder schemalagda skift till matleveransförare. Sjukvårdsföretag som hyr hemarbetare, priserna varierar efter område, utrustning och bakgrund. Det här är produktionsbaserad lön. CloudSource sysselsätter kundservicekonsulter från alla 48 sammanhängande stater för att stödja branschledare inom kabel- och internettjänster, detaljhandel, mjukvara och spelkonsolindustrier. Så här startar du ditt eget bokföringsverksamhet och tjänar kr80 +/h på 10 veckor utan att gå in i skuld. Stora gåvaombud kan göra sitt jobb var som helst.

UHaul

Om du vill spendera lite tid med husdjur och tjäna pengar på sidan kan du registrera dig för Rover. Att ta en certifieringskurs för att bli specialist kan ofta landa dig snabbt mellan kr60 och kr100 per timme. Om det beskriver dig kan dessa fem onlinejobb vara just saken. Vissa företag anställer avlägsna medicinska kodare på kontrakt eller till och med som del- eller heltidsanställd. När det gäller hur man tjänar pengar på bloggning finns det ett antal sätt. Din lön bör korrelera med din erfarenhet, så om du är ny inom fältet, var försiktig med alla möjligheter som lovar stora vinster; det är troligtvis en bluff. De flesta framgångsrika företag vill komma in i konsumenternas huvuden. Ett omnämnande av ett företag representerar inte en rekommendation att arbeta för det.

relaterade artiklar
Rev har etablerats i nio år och har ett globalt rykte.

UX Designer

Men som alltid, håll Clarks varningar i åtanke. Hitta alla PR-manager jobb på Monster. Läs min guide till virtuell hjälp här. Du som handledare kan acceptera vilka studenter du vill arbeta med. 95/månad och börja enkelt ditt bloggimperium.

Om dessa möjligheter är av intresse, rekommenderar jag att du gör mer än ett för att göra det värt din tid. Hon täcker ämnen som pitching-klienter, skapar effektiva system, prissätter dina tjänster och mer. Vill du lära dig mer? Läs allt du kan om personlig finansiering, investeringar och passiva inkomster. För inte så länge sedan förväntade jag mig på mitt andra barn och var desperat efter att lämna mina 9-5 för något tillräckligt flexibelt för att arbeta kring mitt barns schema, men jag visste inte vad jag skulle göra.

Du måste kunna skriva 65-75 + WPM med perfekt skiljetecken, grammatik och stavning. Om det var så lätt att tjäna massor av pengar varje vecka, skulle inte alla göra det? I vissa fall kan chatbaserat stöd bara kräva en dator, höghastighetsinternet och acceptabel skrivhastighet. Att bli modestylist är en dröm för många. Kontakta dem via e-post för att lära dig mer om att gå med i deras team. Lönen är cirka kr15 per timme och de anställer i USA.